free html templatesLämmitys- ja jäähdytysjärjestelmät

Lämmitysjärjestelmien asennukset, vaihdot, huollot, muutostyöt, lämpöjohtotyöt sekä lattialämmitysten asennukset ammattitaidolla ja aikataulussa alusta loppuun  avaimet käteen- periaatteella!

Kauttamme on saatavilla niin maalämpö-, ilma- vesilämpöpumppu-, kuin ilmalämpöpumppuratkaisutkin kaikkiin kohteisiin yksilöllisesti mitoitettuna. 

Mobirise

Maalämpö

Alkuinvestoinnista huolimatta edullisin lämmitystapa pitkälle tulevaisuuteen! Maalämpöpumppu hyödyntää maahan sitoutunutta auringon energiaa sekä käyttöveden lämmitykseen, että talon lämmitykseen patteriverkoston tai vesikiertoisen lattialämityksen avulla. Helppoa, huoletonta ja ekologista lämmitystä. Voit säästää lämmityskustannuksissa jopa 80%.

Mobirise

Ilma - vesilämpöpumput

Viime vuosina yhä suositummaksi ratkaisuksi noussut VILP sekä käyttöveden lämmitykseen, että talon lämmitykseen patteriverkoston tai vesikiertoisen lattialämityksen avulla. Talosta riippuen voidaan saavuttaa lämmityskustannuksissa jopa n. 40–70 % säästöt perinteisiin lämmitysmuotoihin verrattuna. Vesi-ILP on investointina usein maalömpöä edullisempi.

Mobirise

Ilmalämpöpumppu

ILP on erinomainen lämmönlähde kodin jo olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle. Voit säästää lämmityskuluissa jopa yli 50% ja viilennät kodin näppärästi kesähelteillä! 

Ilmalämpöpumppu sopii niin omakoti-, kerrostalo- tai rivitaloasuntoon, kesämökille kuin autotalliinkin.

Oikean lämmitystavan valinta

Juuri siihen omaan kohteeseen sopivan lämmityksen valinta on yksi tärkeimmistä päätöksistä rakentamisen tai remontoinnin aikana. Lämmitysvaihtoehtoja on monia ja eri vaihtoehtoihin on tärkeä tutustua tarkkaan. Oikein suunnitellulla, kohteeseen mitoitetulla ja ammattitaidolla toteutetulla lämmitysratkaisulla säästät merkittäviä summia. Tekniseen tilaan kannattaa panostaa!


Lähtötiedot, joita tarvitset oikean lämmitystavan valintaan :

Uudisrakentaja

- Kohteen lämmitettävien kuutioiden määrä ja talon energiatehokkuus 

- Kuinka paljon olet valmis investoimaan lämmitysjärjestelmään - budjetti

-  Minkä verran kohteessa on teknisessä tilassa tilaa, vai tuleeko laitteistot mahdollisesti esimerkiksi kodinhoitotuoneeseen. Tilan puute voi karsia joitain vaihtoehtoja pois. 

- Kuinka paljon olet valmis arjessa panostamaan työlläsi lämmityksen ylläpitoon vrt. esim. puulämmitys tai lämpöpumppu. Kuinka huolettoman lämmitysratkaisun siis haluat.

- Mahdollisesti kohteessa jo tarjolla olevat lämmitysmuodot kuten esimerkiksi kaukolämpö

- Tilaajan toiveet, preferenssit lämmitysratkisusta sekä esimerkiksi toiveet vesikiertoisesta lattialämmityksestä tai pattereista.

- Ammattilaisen huolella tehdyt tarkat laskelmat eri lämmitysmuotojen vertailemiseksi.

Talon remontoija

- Kohteen lämmitettävien kuutioiden määrä ja talon energiatehokkuus (milloin rakennettu) ja nykyiset eristeratkaisut, sekä vanhan lämmitysmuodon tämän hetkinen energiankulutus.

- Kuinka paljon olet valmis investoimaan lämmitysjärjestelmään - budjetti

- Nykyinen lämmitysmuoto ja sen kunto. Voidaanko tulevassa järjestelmässä mahdollisesti hyödyntää jo olemassa olevia lämmityslaitteita (patterit, vesikiertoinen lattialämmitys)

- Minkä verran kohteen teknisessä tilassa on tilaa. Tilan puute voi karsia joitain vaihtoehtoja pois.

- Kuinka paljon olet valmis panostamaan työlläsi lämmityksen ylläpitoon. Kuinka huolettoman lämmitysratkaisun siis haluat.

- Mahdollisesti kohteessa jo tarjolla olevat lämmitysmuodot kuten esimerkiksi kaukolämpö.

- Tilaajan toiveet

- Ammattilaisen huolella tehdyt tarkat laskelmat eri lämmitysmuotojen vertailemiseksi.


Meidän yhteistyökumppaneihimme kuuluvat mm nämä laadukkaat laitevalmistajat:

(vesi-)ilmalämpöpumput/
jäähdytys

 Lattialämmitys

(vesi-)ilmalämpöpumput/
jäähdytys

Maalämpö

Maalämpö

Maalämpö, ilmalämpöpumput sekä
vesi-ilmalämpöpumput

Olemme BOSCH sertifioitu asentaja

Luolaistentie 165, 03400 Vihti   Uusimaa
Nuolemontie 50, 21420 Lieto   Varsinais-Suomi

LVI Merisaari Oy                               PÄIVYSTYS 24 / 7
Y: 2638723-1                                  +358 (0)400 797 710
info@lvimerisaari.fi

     2023 LVI Merisaari Oy