online web builderIlma-vesilämpöpumput

Lämmitysjärjestelmien asennukset, vaihdot, huollot, muutostyöt, lämpöjohtotyöt sekä lattialämmitysten asennukset kaikkiin kohteisiin yksilöllisesti mitoitettuna, ammattitaidolla ja aikataulussa alusta loppuun  avaimet käteen- periaatteella!Viime vuosina yhä suositummaksi ratkaisuksi noussut ilma- vesilämpöpumppu on tarkoitettu sekä käyttöveden lämmitykseen, että talon lämmitykseen patteriverkoston tai vesikiertoisen lattialämityksen avulla.

Talosta riippuen voidaan saavuttaa lämmityskustannuksissa jopa n. 40–70 % säästöt perinteisiin lämmitysmuotoihin verrattuna! 


Ilma-vesilämpöpumput sopivat niin uudisrakennuksiin kuin vanhoihin taloihinkin, ja ovat varteenotettava vaihtoehto maalämmölle. Lämpöpumppu ottaa ulkoilmassa olevaa auringon ilmaista energiaa talteen ja hyödyntää sen talon ja käyttöveden lämmittämiseen.

Kuumennettu lämmitysvesi johdetaan talon patteri- tai lattialämmitykseen jolloin talo lämpiää tasaisesti ja vaivatta. Ilma-vesilämpöpumppu poikkeaakin usein käytetyistä ilmalämpöpumpuista siinä ettei lämpöä puhalletakaan taloon yhden huoneen seinällä olevan sisäyksikön puhaltimen kautta.

Ero maalämpöpumpun ja ilma-vesilämpöpumpun välillä on lähinnä investointikustannuksissa. Maalämpöpumppu tarvitsee porakaivon, vesi-ilmalämpöpumppu taas ei kaivoa käytä.

Mobirise


Teemme pääasiassa omakoti-, pari- ja rivitalojen sekä kerrostalohuoneistojen ja julkisten tilojen huolto- ja asennustöitä saneeraus- sekä uudisrakentamiskohteissa.

Toimimme säännösten mukaan, turvallisesti ja luotettavasti vahvalla ammattitaidolla – Meille on tärkeää pitää kiinni sovituista asioista, kuten aikataulusta ja budjetista.

Mobirise

Meidän yhteistyökumppaneihimme kuuluvat mm nämä laadukkaat laitevalmistajat:

(vesi-)ilmalämpöpumput/
jäähdytys

 Lattialämmitys

(vesi-)ilmalämpöpumput/
jäähdytys

Maalämpö

Maalämpö

Maalämpö, ilmalämpöpumput sekä
vesi-ilmalämpöpumput

Ilmanvaihto

Olemme BOSCH sertifioitu asentaja

Luolaistentie 165, 03400 Vihti   Uusimaa
Nuolemontie 50, 21420 Lieto   Varsinais-Suomi

LVI Merisaari Oy                               PÄIVYSTYS 24 / 7
Y: 2638723-1                                  +358 (0)400 797 710
info@lvimerisaari.fi

     2023 LVI Merisaari Oy