free bootstrap themesMaalämpö

Kauttamme on saatavilla kaikki maalämpöasennukset, huollot ja muutostyöt lattialämmityksineen kaikkiin kohteisiin yksilöllisesti mitoitettuna,  ammattitaidolla ja aikataulussa alusta loppuun avaimet käteen- periaatteella!


Alkuinvestoinnista huolimatta maalömpö on edullisin lämmitystapa pitkälle tulevaisuuteen! Maalämpöpumppu hyödyntää maahan sitoutunutta auringon energiaa sekä käyttöveden lämmitykseen, että talon lämmitykseen patteriverkoston tai vesikiertoisen lattialämityksen avulla.  

Maalämpö on tehokasta ja ympäristöystävällistä. Puhdasta energiaa, jonka keräämiseen tarvitaan vain noin neljännes sähköä. Voit säästää kokonaislämmityskustannuksissa jopa 80%.


Maahan pumpataan suljetussa putkessa maata tai kalliota kylmempää nestettä, ns keruunestettä. Neste lämpenee ennen kuin se nousee takaisin maalämpöpumpulle. Lämpöpumpussa nesteestä otetaan lämpöä talteen, ja kylmä neste pumpataan takaisin maahan keräämään uudelleen maan lämpöä. Maalämpökone lämmittää keruunesteestä otetulla lämmöllä sekä lämmitysveden, että lattialämmitysputkistossa tai patteriverkostossa kiertävää vettä huolehtien näin koko talon lämmityksestä. 

Mobirise

Maalämpö on monipuolinen ja se sopii niin uuteen taloon kuin remonttikohteeseen. Maalämmön hyödyntäminen vaatii vesikiertoiset patterit tai lattialämmityksen. Maalämmön loistava energiatehokkuus kattaa jopa alle 10 vuodessa normaalikokoisessa omakotitalossa muita lämmitystapoja hieman korkeamman hankintahinnan. Maalämpö on kaikkein energiatehokkain lämmitys, erityisesti talvella.


Esimerkiksi öljystä maalömpöön  
Vaihdamme asiakkaillemme kodin lämmitysjärjestelmät öljylämmityksestä uuteen toivottuun lämmitysratkaisuun.

Tässä kuvassa olemme vaihtaneet öljylämmityksen maalämpöön. Poistamme vanhan öljysäiliön ja teemme tarvittavat muutokset uudelle lämmitysmuodolle.
Kysy lisää!

Mobirise


Teemme pääasiassa omakoti-, pari- ja rivitalojen sekä kerrostalohuoneistojen ja julkisten tilojen huolto- ja asennustöitä saneeraus- sekä uudisrakentamiskohteissa.

Toimimme säännösten mukaan, turvallisesti ja luotettavasti vahvalla ammattitaidolla – Meille on tärkeää pitää kiinni sovituista asioista, kuten aikataulusta ja budjetista.

Mobirise

Meidän yhteistyökumppaneihimme kuuluvat mm nämä laadukkaat laitevalmistajat:

(vesi-)ilmalämpöpumput/
jäähdytys

 Lattialämmitys

(vesi-)ilmalämpöpumput/
jäähdytys

Maalämpö

Maalämpö

Maalämpö, ilmalämpöpumput sekä
vesi-ilmalämpöpumput

Ilmanvaihto

Olemme BOSCH sertifioitu asentaja

Luolaistentie 165, 03400 Vihti   Uusimaa
Nuolemontie 50, 21420 Lieto   Varsinais-Suomi

LVI Merisaari Oy                               PÄIVYSTYS 24 / 7
Y: 2638723-1                                  +358 (0)400 797 710
info@lvimerisaari.fi

     2023 LVI Merisaari Oy